TARIFE & PROGRAM

Descoperi╚Ťi o experien╚Ť─â de transport cu adev─ârat adaptat─â nevoilor dumneavoastr─â! Societatea de Transport Urban Sinaia v─â pune la dispozi╚Ťie gondole moderne, special concepute pentru a asigura confort ╚Öi siguran╚Ť─â pe ├«ntreaga durat─â a c─âl─âtoriei.

Gondolele reprezint─â op╚Ťiunea ideal─â pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi. Cu dot─âri adaptate precum rampe, toalete ╚Öi b─ânci rabatabile, gondolele se disting prin angajamentul nostru de a oferi accesibilitate ╚Öi facilit─â╚Ťi maxime. Pe parcursul c─âl─âtoriei cu gondola , ave╚Ťi parte de o vizibilitate excelent─â, care contribuie la o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi adaptat─â pentru a corespunde nevoilor dumneavoastr─â.

Telecabinele, construite ├«n perioada 1974-1976, nu ofer─â acela╚Öi standard de confort ╚Öi siguran╚Ť─â. Mai mult dec├ót at├ót, ├«n cazul unei situa╚Ťii de urgen╚Ť─â (defec╚Ťiune tehnic─â, pan─â de curent, caz de for╚Ť─â major─â) procedurile de salvare din telecabin─â presupun cobor├órea printr-o trap─â ├«ngust─â, ├«ntr-un sac, de la ├«n─âl╚Ťimi care pot dep─â╚Öi 100 de metri.

Spre deosebire de telecabine, procedura de salvare din gondole este mult mai facil─â, ├«n caz de for╚Ť─â major─â, instala╚Ťiile de acest tip sunt echipate cu motoare diesel ╚Öi cu multiple sisteme de siguran╚Ť─â.

Datorit─â facilit─â╚Ťilor adaptate, cum ar fi rampele, toaletele ╚Öi b─âncile rabatabile, precum ╚Öi asigurarea unei bune vizibilit─â╚Ťi ├«n timpul c─âl─âtoriei, recomand─âm utilizarea gondolelor de c─âtre persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.

Societatea de Transport Urban Sinaia administreaz─â toate instala╚Ťiile de transport pe cablu, incluz├ónd, ├«ns─â f─âr─â a se limita la: Gondola Sinaia, Gondola Carp, Telecabinele, Telescaunele Dorului, Soarelui, Expres, Teleschi Soarelui, Teleschi C─âlug─ârul, Babyski P├órtia Noua ╚Öi Banda ├Äncep─âtori.

Punctul de ├«mbarcare pentru Telegondole se afl─â pe Aleea Telegondolei nr.5, accesibil at├ót cu mijloacele de transport ├«n comun (T3 ╚Öi T4), c├ót ╚Öi cu ma╚Öina, av├ónd la dispozi╚Ťie parcare dedicat─â la baz─â.┬á

Gondola Sinaia pornește de la Cota 1000 și străbate o zonă împădurită, până la Cota 1400. De la aceasta altitudine, Gondola Carp continuă cu o urcare spectaculoasă până la Cota 2000, în zona alpină, traversând una dintre cele mai impresionante văi, Valea cu Brazi.

Pentru alte detalii, program─âri sau reduceri pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi ╚Öi ├«nso╚Ťitori, scrie╚Ťi-ne pe adresa de email: contact@tusinaia.ro.

Skip to content